402 Fysioterapi

 

402 fysioterapi bedriver fysioterapi/sjukgymnastik med idrottsmedicin som specialitet. Intresse, vidareutbildning och erfarenhet finns från barn till vuxna och från nybörjare till världselit. Verksamheten drivs av Maja Söderholm (fysioterapeut) med gott samarbete med duktiga naprapater, fysioterapeuter och personliga tränare runtom i stan. 

Mottagningen är ansluten till Region Jämtland-Härjedalen och ordinarie landstingstaxa inklusive högkostnadsskydd/frikort samt fri vård under 18 år gäller. Inom landstingets vård handhas rehabilitering av skada, sjukdom eller rörelsebegränsning i olika former. Förebyggande arbete inom idrott och företagsliv får finna andra ersättningsformer men är också något vi gärna är behjälpliga med. 

 

Klubb/förening: Fördelen med att ha en specifik fysioterapeut kopplad till klubben är att en tät kontakt med tränare kan hållas, oavsett träningsnivå och idrottarens ålder. Ofta handlar återgången till idrott till största delen om anpassning av träningsbelastning, övningsval och annat som är av stort värde för tränaren att veta. 

 

Försäkringsbolag: Avtal med flertalet försäkringsbolag finns, kontakta ditt försäkringsbolag för mer information och/eller förfrågan om att få komma till mottagningen. Finns inte avtal med just ditt bolag brukar det gå att lösa ändå. 

 

Välkomna att boka en tid eller höra av er till mig!

Top