Barnkalas

Barnkalas

När ni bokar ert kalas hos oss får ni ett eget kalasrum att förfoga över i tre timmar. Kalasvärden hälsar er välkomna, visar er till rummet och berättar hur det går till med kalaset. Om födelsedagsbarnet fått presenter passar det bra att öppna dessa i väntan på maten. När barnen sedan är mätta och b... Läs mer

När ni bokar ert kalas hos oss får ni ett eget kalasrum att förfoga över i tre timmar. Kalasvärden hälsar er välkomna, visar er till rummet och berättar hur det går till med kalaset. Om födelsedagsbarnet fått presenter passar det bra att öppna dessa i väntan på maten. När barnen sedan är mätta och belåtna är det bara att släppa loss dem i vårt roliga lekland. De föräldrar som väljer att stanna är välkomna att förse sig med kaffe eller te, som finns att hämta i kassan.

I halvtid, ungefär en och en halv timme in i kalaset, bryter vi för lite förfriskningar. Barnen serveras då varsin slush. En kvart innan kalasets slut samlas vi i kalasrummet och barnen får då varsin kalaspåse att ta med sig hem. Födelsedagsbarnet får givetvis en liten extra present.

Priset är 145:- per barn och minimum är sju barn.

Mat
Fika med slush
Kalaspåse till alla barn
Kaffe och te till alla vuxna som väljer att stanna

Mat:
Pannkakor med sylt och grädde
Hamburgare med strips
Grillkorv med strips
Köttbullar med strips och lingonsylt
Chickybits med strips
Dryck ingår

Tid: 3 timmar

Boka
Top