Decemberyran fortsätter!

2020-01-02 20:14

Efter att ha kontrollerat den ekonomiska biten av vår decemberyra kan vi glatt konstatera att yran fortsätter. Jämfört mellan december 2018 och 2019 så ökade antalet uthyrda timmar med nästan 50 procent, helt fantastiskt! Detta betyder att kostnad för att hyra lokalen numera är 100kr/timme för vardagar fram till 17. 200kr/timme för kvällar och helger. Den dubbla för externa aktörer enligt nya bokningsregler. Vi kommer närmsta dagarna att delkreditera de som redan har hunnit boka tider under januari utifrån den nya prissättningen.


Varmt välkomna till Pagla Hundarena!

Uppdatering av bokningsregler

2020-01-01 19:39

På vårt medlemsmöte 7/12 togs det beslut om att ändra på våra bokningsregler för Pagla Hundarena. Frågan om Pagla Hundarena är alltid levande och till nästa medlemsmöte går denna information att återfinnas i bokningsreglerna;


Privatpersoner utan medlemskap, föreningar och/eller företag som vill boka tid i lokalen använder kontaktformuläret. Kostnaden för att hyra lokalen som privatperson utan medlemskap, förening och/eller företag är den dubbla timtaxan än ordinarie prissättning. Klubbens ordinarie verksamhet har alltid förtur och 5 dagars av/-ombokningsvillkor tillämpas.


Detta betyder att kravet på medlemskap är släppt men personer som saknar medlemskap samt föreningar och/eller företag måste boka tid i lokalen genom att skicka in önskade bokningstider via kontaktformuläret.

Värmen i lokalen

2019-11-29 19:13

Om det är någon som har missat så ska INTE värmefläktarna vara igång på daglig basis. Vi får inte heller vara och ändra i varmluftspumpen. Detta kostar oss enormt mycket mer i form av hög elräkning än nödvändigt. Konsekvenserna på egen användning av dessa fläktar kommer bli höjd hyra och det vill vi väl ändå inte? Skulle värmen INTE vara minst 10 grader vilket står i vårt kontrakt ska kontakt tas med styrelse för vidare utredning med hyresvärd.

Påminn varannan!

Decemberyra

2019-11-21 05:25

För att fira ”nytt” underlag och förbättrad förvaring testar vi på att erbjuda KAMPANJPRIS hela december. Och vem vet, vid ökning av antalet uthyrda timmar kanske det blir en permanent förändring?

Vardagar fram till 17 - 100kr/h (ord 150kr)
Kvällar och helger - 200kr/h (ord 250kr/200kr)

Vänligen påminn er själva över vilka trivselregler som gäller och se till så vi får behålla vår lokal i lika fint skick som vi har den nu i.

Trivselregler

2017-12-22 09:36

Kom ihåg läsa Trivselreglerna som finns under "Pagla Hundarena"!

Top