26.10 kl. 10-16 MÅLERI I RÖRELSE / RÖRELSE I MÅLERI / workshop

WORKSHOP / MÅLERI I RÖRELSE / RÖRELSE I MÅLERI Heldagsworkshopen MÅLERI I RÖRELSE / RÖRELSE I MÅLERI tar avstamp i höstens utställning med Nancy Spero på Nordiska Akvarellmuseet. Vi vänder oss till dig som har en längtan efter att vara med i en processbaserad workshop där rörelse och måleri tillsam... Läs mer

WORKSHOP / MÅLERI I RÖRELSE / RÖRELSE I MÅLERI

Heldagsworkshopen MÅLERI I RÖRELSE / RÖRELSE I MÅLERI tar avstamp i höstens utställning med Nancy Spero på Nordiska Akvarellmuseet. Vi vänder oss till dig som har en längtan efter att vara med i en processbaserad workshop där rörelse och måleri tillsammans utgör grunden för ett gemensamt uttryck. Vi vill locka fram nyfikenheten och lusten att släppa taget och se vad vi kan tillföra de två olika konstformerna, rörelse och måleri.

Sista anmälningsdatum: 18.10 2019
Pris: 1050 kr inkl. material
Lunch: medhavd matsäck.

Inga förkunskaper krävs.
Från 18 år

Kursledare:
Ann-Charlotte Fogel, danskonstnär och
Jonte Nynäs, konstpedagog

Tid: 6 timmar

Pris: 1050kr

Boka

FLYGANDE BLÅBÄR

Bebisar och föräldrar är välkomna till Nordiska Akvarellmuseet för att testa på att skapa konst tillsammans. Kom så skapar vi ett blåbärslila kreativt kaos! En experimentverkstad för de allra minsta barnen (6 mån – 2 år) och deras föräldrar. Det finns möjlighet att välja mellan fyra tillfällen: tis... Läs mer

Bebisar och föräldrar är välkomna till Nordiska Akvarellmuseet för att testa på att skapa konst tillsammans. Kom så skapar vi ett blåbärslila kreativt kaos! En experimentverkstad för de allra minsta barnen (6 mån – 2 år) och deras föräldrar.

Det finns möjlighet att välja mellan fyra tillfällen:
tisdag 26.11
onsdag 27.11
torsdag 28.11
fredag 29.11

Pris: 100 kr.
I priset ingår också entré till museets utställningar under dagen. Betalning sker efteråt till receptionen då museet öppnar kl. 11. Föranmälan krävs.

PRAKTISK INFORMATION:

MATERIAL & KLÄDSEL
Vi kommer på ett lekfullt sätt arbeta med blåbär, vatten och växtpapper på en stor golvyta i experimentverkstaden på museets övre plan. Blåbär är både giftfritt och ätbart – perfekt målarmaterial för bebisar som gärna undersöker allt genom att stoppa det i munnen. Blåbär har dessutom starkt pigment som ger vackra fläckar – tänk därför på att klä ditt barn i oömma kläder som får bli smutsiga! Tänk också på att ta med ytterligare en uppsättning kläder som ditt barn kan byta till och ha på sig efteråt.

TÄNK PÅ ATT KOMMA I GOD TID
Det är viktigt att komma i tid, kl. 10.30, för att bli insläppt, då verkstaden pågår innan museet öppnar för allmänheten. Tanken är att det skall finnas tid till både förberedelser och eftersnack inom ramen för den avsatta tiden. Vi avslutar tillsammans och tittar på ett par verk i aktuell utställning.

HISS / SKÖTBORD / AMNING
Hiss till övre plan finns för den som vill ta med sig barnvagnen upp till verkstaden. Skötbord finns i HWC på nedre plan. Vattenkokare finns att låna i verkstaden, dock finns ingen mikrovågsugn. En soffa där man kan sitta och amma finns på museets övre plan.

Bokas som vuxen-barn-par (alltså en bokning = ett barn + en vuxen)
Max 6 par per tillfälle.

Tid: 1 timme, 30 min

Pris: 100kr

Boka
Top