Välkommen till NS Fitness Hälsa & Massage

Vi älskar att hjälpa människor att må bättre. Se och följa med på er resa mot era mål, välmående och samtidigt inspirera och peppar er , å ta er till gränser ni inte trodde var möjliga.

Namnet Boot Camp kanske skrämmer en del av er, men sanningen är, att det är en träningsform som är tuff, jobbig och intensiv. Men ger också snabba resultat på bara några veckor.

Jag anser att träningen ska vara rolig, varierande , hård, tuff och samtidigt utmanande för individen. Innebörden av funktionell träning är att man arbetar med flera muskelgrupper samtidigt för att förbättra balans, smidighet, styrka, koordinationsförmåga,  samt kondition. Jag använder mig av  basövningar och genom att hålla en hög disciplin i mitt sätt att träna får deltagarna mer ork och push i träningen, därmed får man bättre resultat.

Forskning visar att utomhusträning gör oss gladare och ger oss mer positiv energi än träning inomhus, vilket vi har tagit fasta vid. Vi utför därför vår träning i huvudsak utomhus , eftersom jag tror att ökad träningsglädje också maximerar deltagarens prestationsförmåga och ger bättre resultat.

Den här typen av träning passar alla typer av människor oavsett om du söker viktnedgång/viktökning, att bli starkare, mer explosiv eller bara ett sätt att underhålla kroppen med bra träning. Det är också ett mycket bra komplement till de som redan tränar regelbundet eller söker variation i sin träning.

 

Nästa vecka startar höstens BOOTCAMP!!!

2019-08-05 16:49

Semestern börjar lida mot sitt slut...tråkigt för vissa medan andra tycker det är skönt att komma tillbaka till rutinerna.

Vill du hänga med ...

Läs mer

Nu har vi INDOOR träning även på onsdagar kl 18:30

2018-12-05 17:14

Under perioden Januari - mars kommer vi att träna inomhus på onsdagar. Allstå vi flyttar in i värmen och håller till på södertörnscrossfit på Hantverk...

Läs mer

Top