Välkommen till NS Fitness Hälsa & Massage

Vi älskar att hjälpa människor att må bättre. Se och följa med på er resa mot era mål, välmående och samtidigt inspirera och peppar er , å ta er till gränser ni inte trodde var möjliga.

Namnet Boot Camp kanske skrämmer en del av er, men sanningen är, att det är en träningsform som är tuff, jobbig och intensiv. Men ger också snabba resultat på bara några veckor.

Jag anser att träningen ska vara rolig, varierande , hård, tuff och samtidigt utmanande för individen. Innebörden av funktionell träning är att man arbetar med flera muskelgrupper samtidigt för att förbättra balans, smidighet, styrka, koordinationsförmåga,  samt kondition. Jag använder mig av  basövningar och genom att hålla en hög disciplin i mitt sätt att träna får deltagarna mer ork och push i träningen, därmed får man bättre resultat.

Forskning visar att utomhusträning gör oss gladare och ger oss mer positiv energi än träning inomhus, vilket vi har tagit fasta vid. Vi utför därför vår träning i huvudsak utomhus , eftersom jag tror att ökad träningsglädje också maximerar deltagarens prestationsförmåga och ger bättre resultat.

Den här typen av träning passar alla typer av människor oavsett om du söker viktnedgång/viktökning, att bli starkare, mer explosiv eller bara ett sätt att underhålla kroppen med bra träning. Det är också ett mycket bra komplement till de som redan tränar regelbundet eller söker variation i sin träning.


Inspiration till träningspassen hittar jag via crossfit som jag själv tränar och tycker att det är en super rolig träningsform.

 

NYHET!!! Bootcamp för Barn

2020-03-27 16:29

Nu kör vi igång Bootcamp för barn!!!


Fortfarande härjar Corona tider :(. Aktiviteter ställs in , en del måste v...

Nu kör vi igång Bootcamp för barn!!!


Fortfarande härjar Corona tider :(. Aktiviteter ställs in , en del måste vara hemma från förskola eller skola av olika skäl.

För att vi ska hålla oss friska och må bra bör vi röra på oss dagligen och det kan vara svårt för en del ,så därför väljer jag att starta träning för åldersgrupperna 5-9 och 10-13. Max antalet är 10 barn/grupp.


Grupperna kommer vara max antal 10 barn/grupp för att minimera spridning.

Priset är 500kr/pass och delas med antalet deltagare.


Just nu finns en grupp i Fornudden 10-13 åringar, inom kort startar vi även en grupp för 5-9 åringar.


Är ni intresserade av av delta i någon av gruppen eller vill att vi startar en grupp nära er mejla till info@nsfitness.se


Häng på nu rör vi på oss !


Läs mer

Flyttat in hos Vendelsökliniken

2020-01-15 12:38

From 1/1 har jag flyttat in i nya lokaler i Vendelsö C. Numera finns jag hos Vendelsökliniken.

För att boka massage måste ni boka via bokadir...

From 1/1 har jag flyttat in i nya lokaler i Vendelsö C. Numera finns jag hos Vendelsökliniken.

För att boka massage måste ni boka via bokadirekt.

Länk finns här .

https://www.bokadirekt.se/places/vendels%C3%B6kliniken-4689

Ni kan även gå in på boka direkt och söka på massage i vendelsö så kommer jag upp där.


NYHET!!! Nu har jag även "hot stone massage".


Samarbetar med Wellnet!


Välkomna :)

Läs mer

Top