NS Fitness Hälsa & Massage HB

 

Det är jag som är Natasa Sillén och är Grundaren för NS Fitness .

Jag är utbildad Lic. Personlig Tränare och- kostrådgivare, Funktionell tränare och Licencierad  massage terapeut ,  behandlar triggerpunkter och som älskar sitt jobb!!!

Allt började en sen höst kväll i november 2012.Jag låg i min säng och kollade runt på Facebook, då jag såg en vän som ”gillat” ett inlägg…BOOT CAMP ” Garanterade resultat på 6 veckor” stod det!

Då tänkte jag: (som många andra gör) Åh, snabba resultat. Nån som står och skriker, säger vad man ska göra. Skönt å slippa tänka själv!Jag tog beslutet att anmäla mig utan att tänka efter utan bara GÖR…

Dan efter ringde jag och avbokade min Gastric bypass konsultation och bestämde mig för att göra det själv!  ”Kan andra så kan jag”, tänkte jag!

Och sen den dagen har jag Bootcampen att tacka för mina – 30 kg. Jag älskar Boot Camp träning! Det bästa jag gjort även om vägen dit varit mycket gråt, kräkningar, jobbiga även psykiskt och fysiskt.Men jag gav aldrig upp!

I JUST LOVE IT!!!!

Idag är jag Certifierad Kost och- träningskonsult och gått min utbildning på The Academy. Det är en komplett utbildning inom träningsbranschen i detta ingår Internationell Licens.

Jag har även utbildat mig till massageterapeut i Svenska Klassisk massage samt en påbyggnadskurs för triggerpunkter. Det bästa med detta är att jag hittat nåt som jag brinner för och som förändrade hela mitt liv och det ångrar jag inte en sekund.

Det jag/vi vill och gör är att hjälpa andra som behöver lyckas nå sina mål och underlätta vägen dit!

 

 

Klicka för att visa

Natasa Sillén

Klicka för att visa

Natasa Sillén

Klicka för att visa

Gruppbild

Klicka för att visa

jägarn

Klicka för att visa

Gruppbild 2

Top