Prövar You tube <3

2019-04-07 10:29

Hej på er <3
Idag var det första gången på you tube och ni som gillar mig på facebook sidan . Vet att jag har kört livesändningar där .
Men nu testar jag You tube får se hur det funkar . Nervöst i allafall <3
Och kan vara lite så där nu första gången . Men övning ger färdighet sägs det <3

https://youtu.be/c1eq2nunDy4

Har satt upp lite nya tjänster

2019-01-06 10:27

Hej på er!!

Har satt upp lite nya tjänster och ni kan boka online och även via mail
Mer kommer under våren , blir lite mer att välja på framöver här , ska även anordna lite kurser med mera . Men prövar att komma på hur jag ska ordna detta via bokningssystemet . Detta blir lite helgkurser som jag kommer att anordna . Jag hoppas ni vill hjälpa mig lite på vägen och då menar jag om ni känner till någon lokal eller liknande . Ni som kommer med dessa tipsen. Ni kommer att få rabatterad pris på kurshelger . Jag hoppas ni vill vara med och hjälpa mig med detta och att ni även är intresserad . Sänd mig ett mail vet jag <3

Hej på er alla !

2018-10-07 10:16

Har funderingar på att ni kan boka en kväll , dag , eftermiddag , förmiddag och samla ihop ett gäng kompisar . Då kan jag komma hem till er och ha en tarotkväll . Skulle vara roligt och höra om ni är intresserade av det ? Jag kan komma till Västragötalandsområdet eller gamla Älvsborg området och även till Östfoldsområdet , kan även sträcka mig till Oslo isåfall . Det som blir här att ni betalar en viss summa och då är resan inräknad . Är ni intresserad av detta så skriv ett pm på min facebook sida eller ett mail om ni vill. Här är facebooksidan hoppas jag har gjort rätt bara :)
https://www.facebook.com/Rosemedium65

Encaustic art med reading💖

2018-03-08 19:39

Hej på er !💖
Eftersom efterfrågan är stor så har jag nu börjat med reading när jag gör encaustic art och det har med färger att göra . En så kallad readning med en tavla med och här dyker det upp oväntade saker. Det kan också utformas som en healing också . Men så långt har jag inte kommit än men planen finns i alla fall ❤️💓

Lite info

2018-01-24 09:00

Hej på er !!

Jag har ju både norska , svenska kunder , men även kunder från finland
Men finska kunder får mer info när ni bokar tid hos mig
Jag vill bara meddela att ni från Sverige som har bokat tid för samtal eller vad det nu är ni bokar . Ni kan ringa mig på det svenska numret som ni swishar till på den bokade tiden . :)
Och norska kunder ringer mig på det norska numret som ni Vippsar till . :)

Men kan också tala om att jag även kan koppla upp mig via skype , messenger eller viber också . Är inte så jätteduktig med det tekniska. Jag vet också att messenger klarar jag av i allafall :)

Så boka gärna tid om ni vill !!!
Mer nyheter kommer <3

Hallå !!

2018-01-10 08:05

Jag hoppas ni tittar in på sidan och ser att ni kan boka tider online numera
Är på gång med nya saker nu . Ni kommer at få nyheter av mig här på denna sidan :)

Boka tider online !!!!

2018-01-08 15:23

Välkomna ska ni alla vara <3
Nu äntligen har ni ett schema att gå efter och dessa tider är bokningsbara . Väldigt enkelt , ni behöver inte skriva till mig heller för att boka tid nu .
Så gå in och titta på detta och boka som bara den nu :) Mer tider kommer allt eftersom ;)

Top