Välkommen till Medium Ema


Välkommen till Medium Ema!

 

Jag erbjuder privatsittning i andlig coachning enskild/par, vägledning, andekontakt, regression-tidigare liv, regression-terapeutiskt syfte och healing. Alla tjänster, utöver regression-terapeutiskt syfte, kan göras på plats eller via telefon.

 

Om du läser under fliken " Våra tjänster" så förklaras det vad tjänsten i sig betyder.

 

Problem är något som vi alla återkommande ställs inför och ibland kan vi behöva hjälp för att ta oss vidare. I kontakten med andevärlden kan vi få en förståelse för varför saker och ting ser ut som de gör vilket också leder oss framåt. Denna del gäller både för den enskilde som i en parrelation. Om du önskar kontakt med nära och kära som är en annan slags sittning så visar de oftast på olika sätt att de fortfarande är delaktiga i våra liv. Om intresse finns så kan en blandning av de olika delarna göras men då behöver valet av tid bli en timme. Gällande regression-tidigare liv så kan du utgå från syftet med den, är den av nyfikenhet eller utifrån ett terapeutiskt syfte?

 

Ser fram emot att möta dig,

 

EmaSWISH 123 009 3195

OBS!! December 2019

2019-08-05 08:45

Från och med 15/12 hälsar jag er åter välkomna att boka in tider för att träffa mig på plats. Tider inbokade innan dess kan endast ske via telefon ...

Läs mer

Top