Medium Ema

 

Jag som medium är utbildad i Sverige och England och arbetar också med fler delar än det som du finner på denna sida. Jag är i ett växande precis som alla andra och fortsätter min utveckling via utbildningar mestadels utomlands.

Jag är ett kanaliserande medium som för mig innebär att jag också arbetar via skrift eller ljudfil. På senare tid har jag även börjat arbeta med andeporträtt, avliden person eller guide. Gällande andeporträtten så ger de mig oftast sin historia tillsammans med det som de vill framföra till personen de vill ha kontakt med. Min kreativa ådra ger mig även glädjen att arbeta med andligt måleri på olika sätt. Utöver mitt mediumskap är jag certifierad hypnoterapeut-hypnos och certifierad regressionsterapeut vilket i den mediala delen innebär att jag också arbetar med regression-tidigare liv.

På plats har jag kursverksamhet i inre utveckling, mediumskap, meditation och kreativt skapande och då främst utifrån färg.

Jag har förmånen att samarbeta med intressanta personer över hela världen och emellanåt arrangerar vi gemensamt kurser eller föreläsningar vilket berikar mig både som person och medium.

Livet är till för att levas och läras så varför inte göra det tillsammans?

De tjänster som är upplagda på denna sida och till viss del även de som är nämnda ovan kan också tas del av via telefon, Messenger - Skype.


Välkommen

Ema

Klicka för att visa

Ema

Top