NYHET!

2019-08-05 08:45

Nu kan du också direkt boka in din tid för vägledning via telefon under tjänster. OBS! Tillgänglighet av tider under 5-11/8 ENDAST telefontider då jag befinner mig på resande fot under denna tid. Efter den 11/8 åter möjlighet för bokningar i min lokal.


Välkomna

NYHET!

2019-07-12 15:18

Regression - Tidigare Liv

I den här sessionen tillåts du att uppleva tidigare liv utifrån att du försätts i ett förändrat medvetandetillstånd där ditt analytiska tänk får slappna av. Du leds in i ett avslappnat tillstånd och därifrån tar du dig vidare med hjälp

av terapeuten till ett tidigare liv. Under sessionen är du avslappnad men har dina sinnen aktiva och kommer också ihåg sessionen. Denna session är för att du ska tillåtas att uppleva detta utifrån nyfikenhet. Kanske vill du se om någon du idag har i ditt liv också fanns med i tidigare liv. Du kan också använda dig av regression i terapeutiskt syfte. Ett terapeutiskt syfte behöver lite längre tid så välj då tjänsten med 2 timmar. Regression - tidigare liv är ett underbart verktyg att använda sig av i detta syfte oavsett om vi tror på det eller inte.

Presentkort

2018-11-28 15:50

Presentkort till födelsedag eller kanske som tack för hjälpen. En gest som kan värma ett fruset inre eller kanske skapa en nyfikenhet.

Beställ under fliken Våra Tjänster på sidan. Betala och sen skickar jag dig presentkortet i ett fint kuvert. Mottagaren är fri att välja valfri tjänst utifrån betald summa. Vägledning går att utföra via telefon.

En härlig Vinter tillönskas er,
Ema

Top