En hundhall har öppnat i Laholm!

Välkommen till Mellby hundhall!

Hundhallen kan hyras av såväl ensamma hundägare som grupper, instruktörer, klubbar, uppfödare osv. Så nu kan alla med hund enkelt träna och hålla kurs med tak över huvudet i Laholm!


Prislistan hittar du här


På fantastiska Staffansgården i Mellby jobbas det för fullt med nya idéer och projekt som jag brinner för.


Hundhallen är närmare 300 kvm stor varav 220 kvm är träningsyta med halkfri 8 mm gummimatta för träning och aktiviteter med hundar. Träningsmaterial som koner och träapporter i olika storlekar finns att låna. Lydnadshinder och rallylydnadsskyltar har också anlänt till hallen. Vi kommer uppdatera med mer träningsmaterial och forma hallen med stora öron efter era önskemål, så välkomna att komma med alla idéer och förslag! En önskebox finns att lämna dina önskningar i om vi inte är på plats.

Det finns ett minicafé, som sköts av mina två söner, och gott om utrymmen för fika och träningssnack.


Hallen ligger på landsbygden i Mellby, mellan Laholm och Mellbystrand. Bara 2 minuter från E6, avfart 41, Mellbystrand/Laholm. Området inbjuder till en trevlig rastningsrunda före träningstiden, en tur ner på den gamla vägen mot ån eller en sväng i byn.


Gilla gärna vår facebooksida för info och uppdateringar.

Bli gärna medlem i vår facebookgrupp, här kan du hitta träningsvänner, få och dela med dig av idéer och tips.

Är du instruktör och vill att din kurs/evenemang i hallen ska synas lite extra är du alltid välkommen att skriva om den på vår facebook-sida "Mellby Hundhall"och i facebookgruppen vi skapat "Laholms hundvänner". Du kan naturligtvis länka till din egen hemsida därifrån. Detta kan även komma upp på våra Nyheter här på bokningssidan.


Vi på Staffansgården


Jag har alltid älskat djur och min fantastiska barndomsgård i Mellby som jag nu har glädjen att bo på igen. Den vackra gården och det fantastiska läget 2 min från E6an ger oändligt med idéer och möjligheter.


Jag heter Venke Hansen och är i grunden utbildad inom hästar och hovslageri. Har alltid varit en djurfantast så länge jag kan minnas. Jag lever på gården med mina två fina söner Alvin och Vilgot. Vilgot är yngst och har sedan en traumatisk start på livet belastats med en CP-skada. Detta innebär att jag som mamma har svårare att ta mig hemifrån och behöver tyvärr (älskar verkligen att komma ut och pyssla om hästarna) dra ner på hovslageriet för att spara ryggen till sonens hjälpbehov.

Har drivit eget företag i många år och jobbat främst som hovslagare, men har även administrerat webbsidor och fotograferat åt företag och tillverkat barnböcker.


När jag inte är med barnen eller djuren bakar jag gärna vackra tårtor. Även grabbarna bakar mycket, så ett och annat bakverk kommer säkert kunna avnjutas i hundhallens minicafé!


Just nu har jag ingen egen hund, men hästar, katter och ett par undulater finns det här på Staffansgården.


Ser mycket fram emot att starta och driva hundhallen, blir fantastiskt roligt och spännande. Jag lär ju inte vara utan hund så länge till när jag får träffa era godingar här hemma varje dag! Haha!!

Träna tillsammans får nya tider

2020-01-04 14:21

Hej alla hundägare!


Nu kommer det ske en liten förändring, till en början på prov.


För att öppna upp ALLA dagar ...

Hej alla hundägare!


Nu kommer det ske en liten förändring, till en början på prov.


För att öppna upp ALLA dagar som bokningsbara har tjänsten "träna tillsammans" hoppat bort från sin fasta torsdag och kommer stället finnas tillgänglig på de obokade tiderna precis som sista minuten. Det öppnar även upp möjligheter för att hitta tider som passar er som enskilda hundägare som vill träna ihop med någon eller några. Skillnaden mellan träna tillsammans och övrig uthyrning är att man kan boka flera stycken samtidigt. Man hyr alltså samma timme som andra hundägare också kan boka, ni kan komma att vara 1-5 ekipage i hallen samtidigt.


Trevligt, nyttigt och billigare naturligtvis!, eftersom samma tid kan bokas av flera.


Var och en bokar för sig själv, priset, 60 kr/h, och gäller alltså per ekipage. För varje timme finns 5 platser, du kan se i kalendern om någon bokat  eftersom antal platser minskar när någon bokar. Träna tillsammans finns i nuläget på alla obokade tider och visas innestående och kommande dygn.På plats; prata med varandra så alla känner sig trygga och ok med vilka ev redskap som ska fram.Planera gärna besöket tillsammans med dina träningskompisar och/eller hitta nya i vår facebookgrupp "Laholms Hundvänner-Mellby Hundhall".Läs mer och boka på www.mellbyhundhall.seVälkomna!Åsikter, frågor och idéer mottages mer än gärna!Mvh Venke

Läs mer

Temakurser för Tormarpa Lilly!

2019-12-19 19:34

Temakurser för Tormarpa Lilly!

Läs mer

Top