En hundhall har öppnat i Laholm!

Välkommen till Mellby hundhall!

Hundhallen kan hyras av såväl ensamma hundägare som grupper, instruktörer, klubbar, uppfödare osv. Så nu kan alla med hund enkelt träna och hålla kurs med tak över huvudet i Laholm!


Prislistan hittar du här


På fantastiska Staffansgården i Mellby jobbas det för fullt med nya idéer och projekt som jag brinner för.


Hundhallen är närmare 300 kvm stor varav 220 kvm är träningsyta med halkfri 8 mm gummimatta för träning och aktiviteter med hundar. Träningsmaterial som koner och träapporter i olika storlekar finns att låna. Lydnadshinder och rallylydnadsskyltar har också anlänt till hallen. Vi kommer uppdatera med mer träningsmaterial och forma hallen med stora öron efter era önskemål, så välkomna att komma med alla idéer och förslag! En önskebox finns att lämna dina önskningar i om vi inte är på plats.

Det finns ett minicafé, som sköts av mina två söner, och gott om utrymmen för fika och träningssnack.


Hallen ligger på landsbygden i Mellby, mellan Laholm och Mellbystrand. Bara 2 minuter från E6, avfart 41, Mellbystrand/Laholm. Området inbjuder till en trevlig rastningsrunda före träningstiden, en tur ner på den gamla vägen mot ån eller en sväng i byn.


Gilla gärna vår facebooksida för info och uppdateringar.

Bli gärna medlem i vår facebookgrupp, här kan du hitta träningsvänner, få och dela med dig av idéer och tips.

Är du instruktör och vill att din kurs/evenemang i hallen ska synas lite extra är du alltid välkommen att skriva om den på vår facebook-sida "Mellby Hundhall"och i facebookgruppen vi skapat "Laholms hundvänner". Du kan naturligtvis länka till din egen hemsida därifrån. Detta kan även komma upp på våra Nyheter här på bokningssidan.

Drop-in

2019-12-12 09:56

NYHET!

Några dagar i veckan kommer det vara öppet några timmar för "Drop-in" i Mellby Hundhall. Vilka tider och dagar kommer att variera. Gå ...

Läs mer

ÖPPET HUS o JULMYS

2019-12-03 11:41

18 december 17°°-20°°

Passa på att göra ett besök och se vår fina hundhall!

Mina nissar bjuder på glögg och pepparkakor!

Julklapp...

Läs mer

Top