Träna tillsammans får nya tider
2020-01-04 14:21

Hej alla hundägare!


Nu kommer det ske en liten förändring, till en början på prov.


För att öppna upp ALLA dagar som bokningsbara har tjänsten "träna tillsammans" hoppat bort från sin fasta torsdag och kommer stället finnas tillgänglig på de obokade tiderna precis som sista minuten. Det öppnar även upp möjligheter för att hitta tider som passar er som enskilda hundägare som vill träna ihop med någon eller några. Skillnaden mellan träna tillsammans och övrig uthyrning är att man kan boka flera stycken samtidigt. Man hyr alltså samma timme som andra hundägare också kan boka, ni kan komma att vara 1-5 ekipage i hallen samtidigt.


Trevligt, nyttigt och billigare naturligtvis!, eftersom samma tid kan bokas av flera.


Var och en bokar för sig själv, priset, 60 kr/h, och gäller alltså per ekipage. För varje timme finns 5 platser, du kan se i kalendern om någon bokat  eftersom antal platser minskar när någon bokar. Träna tillsammans finns i nuläget på alla obokade tider och visas innestående och kommande dygn.På plats; prata med varandra så alla känner sig trygga och ok med vilka ev redskap som ska fram.Planera gärna besöket tillsammans med dina träningskompisar och/eller hitta nya i vår facebookgrupp "Laholms Hundvänner-Mellby Hundhall".Läs mer och boka på www.mellbyhundhall.seVälkomna!Åsikter, frågor och idéer mottages mer än gärna!Mvh VenkeDrop-in
2019-12-12 09:56

NYHET!

Några dagar i veckan kommer det vara öppet några timmar för "Drop-in" i Mellby Hundhall. Vilka tider och dagar kommer att variera. Gå med i gruppen Laholms Hundvänner på Facebook eller kolla Nyheter här på hemsidan www.mellbyhundhall.se för att se när.

Då är jag (Venke) på plats, man tränar när man vill och hur mycket man vill, snackar, fikar, tipsar och umgås.

Tror att det kan bli supertrevligt!

Swisha på plats, 50 kr/hundPriser
2019-06-29 19:22

Hundhallens prislista är här!

Se den under fliken "Info/Prislista/bilder"Fin artikel i Laholms Tidning!
2019-06-03 18:43

Hade besök av tidningen. Läs artikeln här!Top