Corona
2020-04-27 07:36

Coronatider ?? Tuffatider

Passa på att hitta på saker med din bästa vän ???? Mellby Hundhall fortsätter att hålla öppet, jag har ändrat i bokningssystemet, så efter varje bokning kommer det nu vara en paus på 30 minuter för att få tid att torka av samt undvika onödiga möten när man lämnar/kommer till hallen. (Det betyder också att om du bokar 2 timmar efter varandra blir det en halvtimme extra utan kostnad just nu, ser konstigt ut, men är alltså så det blir just nu...) Jag har även tagit bort avbokningstiden i vår, för att du ska känna att du kan boka av om du plötsligt skulle känna dig sjuk.

Varje dag spritas handtag och ytor av. Gör gärna detta efter ditt besök här också. Både hand- och ytsprit finns i hallen.


Utebanan, som är en rejäl gräsmatta precis utanför hundhallen, går sedan ett par dagar att boka om man hellre vill träna utomhus eller dela upp sin grupp på inne/ute.

Hoppas se intresse för denna bana och så småningom kunna investera i ett bra staket osv. ??


Tvätta händerna, stanna hemma vid minsta symptom och var rädda om varandra ?


Välkomna

www.mellbyhundhall.se


/Venke Hansen ??Gräsbana öppen
2020-04-03 05:51

I direkt anslutning till hundhallen finns en stor härlig utebana som nu öppnat. Boka för sig eller tillsammans med hallen för möjlighet att vara både ute och inne, dela upp grupper osv. Märks intresse för denna bana kommer det troligen byggas staket nästa år! Skulle bli fantastiskt.

Mer info under "boka".Fin artikel i Laholms Tidning!
2019-06-03 18:43

Hade besök av tidningen. Läs artikeln här!Top