En hundhall har öppnat i Laholm!

Välkommen till Mellby hundhall!

Hundhallen kan hyras av såväl ensamma hundägare som grupper, instruktörer, klubbar, uppfödare osv. Så nu kan alla med hund enkelt träna och hålla kurs med tak över huvudet i Laholm!


Prislistan hittar du här


På fantastiska Staffansgården i Mellby jobbas det för fullt med nya idéer och projekt som jag brinner för.


Hundhallen är närmare 300 kvm stor varav 220 kvm är träningsyta med halkfri 8 mm gummimatta för träning och aktiviteter med hundar. Träningsmaterial som koner och träapporter i olika storlekar finns att låna. Lydnadshinder och rallylydnadsskyltar har också anlänt till hallen. Vi kommer uppdatera med mer träningsmaterial och forma hallen med stora öron efter era önskemål, så välkomna att komma med alla idéer och förslag! En önskebox finns att lämna dina önskningar i om vi inte är på plats.

Det finns ett minicafé, som sköts av mina två söner, och gott om utrymmen för fika och träningssnack.


Hallen ligger på landsbygden i Mellby, mellan Laholm och Mellbystrand. Bara 2 minuter från E6, avfart 41, Mellbystrand/Laholm. Området inbjuder till en trevlig rastningsrunda före träningstiden, en tur ner på den gamla vägen mot ån eller en sväng i byn.


Gilla gärna vår facebooksida för info och uppdateringar.

Bli gärna medlem i vår facebookgrupp, här kan du hitta träningsvänner, få och dela med dig av idéer och tips.

Är du instruktör och vill att din kurs/evenemang i hallen ska synas lite extra är du alltid välkommen att skriva om den på vår facebook-sida "Mellby Hundhall"och i facebookgruppen vi skapat "Laholms hundvänner". Du kan naturligtvis länka till din egen hemsida därifrån. Detta kan även komma upp på våra Nyheter här på bokningssidan.


Vi på Staffansgården


Jag har alltid älskat djur och min fantastiska barndomsgård i Mellby som jag nu har glädjen att bo på igen. Den vackra gården och det fantastiska läget 2 min från E6an ger oändligt med idéer och möjligheter.


Jag heter Venke Hansen och är i grunden utbildad inom hästar och hovslageri. Har alltid varit en djurfantast så länge jag kan minnas. Jag lever på gården med mina två fina söner Alvin och Vilgot. Vilgot är yngst och har sedan en traumatisk start på livet belastats med en CP-skada. Detta innebär att jag som mamma har svårare att ta mig hemifrån och behöver tyvärr (älskar verkligen att komma ut och pyssla om hästarna) dra ner på hovslageriet för att spara ryggen till sonens hjälpbehov.

Har drivit eget företag i många år och jobbat främst som hovslagare, men har även administrerat webbsidor och fotograferat åt företag och tillverkat barnböcker.


När jag inte är med barnen eller djuren bakar jag gärna vackra tårtor. Även grabbarna bakar mycket, så ett och annat bakverk kommer säkert kunna avnjutas i hundhallens minicafé!


Just nu har jag ingen egen hund, men hästar, katter och ett par undulater finns det här på Staffansgården.


Ser mycket fram emot att starta och driva hundhallen, blir fantastiskt roligt och spännande. Jag lär ju inte vara utan hund så länge till när jag får träffa era godingar här hemma varje dag! Haha!!

Obs!

2020-03-15 13:20

Handsprit & Ytsrit finns i hundhallen torka av handtag och ytor efter du varit i hallen och kom bara hit om du känner dig helt frisk!

Handsprit & Ytsrit finns i hundhallen torka av handtag och ytor efter du varit i hallen och kom bara hit om du känner dig helt frisk!

Drop-in

2019-12-12 09:56

NYHET!

Några dagar i veckan kommer det vara öppet några timmar för "Drop-in" i Mellby Hundhall. Vilka tider och dagar kommer att variera. Gå ...

NYHET!

Några dagar i veckan kommer det vara öppet några timmar för "Drop-in" i Mellby Hundhall. Vilka tider och dagar kommer att variera. Gå med i gruppen Laholms Hundvänner på Facebook eller kolla Nyheter här på hemsidan www.mellbyhundhall.se för att se när.

Då är jag (Venke) på plats, man tränar när man vill och hur mycket man vill, snackar, fikar, tipsar och umgås.

Tror att det kan bli supertrevligt!

Swisha på plats, 50 kr/hund

Läs mer

Top