Välkommen till bokningskalendern. Här kan du boka tider för att vara Spår- och Parkeringsvärd på Täby Konstsnöspår.

Samtliga medlemmar i Täby IS skidor ansvarar tillsammans för bemanningen av spårshopen och parkeringen på Täby Konstsnöspår.

Du väljer själv ett ledigt pass under fliken "Boka tid". Välj kalender för Spårshopen eller Parkering och välj ett pass. Uppger namn, telefonnummer samt en e-mailadress och trycker "boka". Du erhåller då en bekräftelse och en länk till din bokning i ett mail. För att kunna administrera, avboka / boka om, måste du skapa ett konto på hemsidan.
Bokningsbara tider finns från 28 december till 31 mars. Vi vill att ni börjar med att boka upp januari och februari.

Väljer du fliken "Kalender" kan du se samtliga bokade pass och vem som skall jobba. För markören över aktuellt pass och en ruta med info kommer upp.

Förhoppningsvis får vi in externa personer som vill jobba på parkeringen i utbyte mot ett säsongskort. Känner någon så hänvisa dem till Johan Högberg 073-351 95 91 

Får du förhinder ansvarar du själv för att skaffa en ersättare. Kontakta gärna någon annan som har bokat och hör efter om de vill byta pass. Du ser vilka andra pass som är bokade under fliken "Kalender"
Kontaktuppgifter på denna sida går till info@tabykonstsnospar.se som administrerar bokningar och denna sida.

På vardagar och helger kommer du som skall arbeta i spårstugan att välkomnas av en stugvärd som öppnar och instruerar dig. Vid stängning av stugan kommer stugvärden och låser samt larmar klubbhuset. All nödvändig information och instruktioner för att jobbet finns i skrift på plats i stugan.

 

Stugvärdar:       vecka 52 :                                                                                              vecka 1  :  
                        vecka 2  :
                        vecka 3  :
                        vecka 4  : 
                        vecka 5  :
                        vecka 6  : 
                        vecka 7  :
                        vecka 8  : 
                        vecka 9  : 
                        vecka 10 :

Stort tack till er alla som ställer upp och jobbar ett eller flera pass. Det är en förutsättning för att vi skall få anläggningen att gå runt ekonomiskt och ge våra ungdomar möjlighet att utvecklas som skidåkare.

TKSS!!

Top